Категорије
Takmičenje

FLL takmičenje 2021. – Kragujevac

U nedelju 23.05. održano je državno First Lego League takmičenje u Prvoj Kragujevačkoj gimnaziji u Kragujevcu. U konkurenciji 10 ekipa tim ElektRobot-a iz Priboja i Prijepolja osvojio je drugo mesto u generealnom plasmanu iza Kragujevačke gimnazije i time obezbedio mesto na regionalnom takmičenju koje će se 12.06. održati u Sloveniji.

Podmlađena ekipa pokazala je zavidno znanje, inovativnost i maštovitost. ElektRobot je osvojio prvo mesto u kategoriji Dizajn Robota, a u tri kategorije našli smo se među tri najbolja tima.

Jako smo ponosni na ovu decu koja su dala sve od sebe kako u toku 8-mesečnih priprema tako i u toku samog takmičenja, i taj trud se na kraju isplatio. Pobrali su simpatije sudija, osvojili svojim znanjem, kreativnošću i timskim duhom – i na to smo posebno ponosni. A nagrada za najbolji dizajn robota, kao i nominacije u preostalim kategorijama dokaz su da se pored svega ostalog kvalitetno i posvećeno radilo.

Plan za naredni period su modifikacije kada je robotska igra u pitanju, unapređenje promocije i nadogradnja inovativnog projekta i pokušaj plasmana na svetsku manifestaciju koja se ove sezone održava u Grčkoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *